Plan Yapmadan Araç Kiralama Hakkında Bilgi Edinin!

Plan Yapmadan Araç Kiralama Hakkında Bilgi Edinin!

Tatil Planı yaparken, konaklama, aktiviteler ve seyahat gibi birçok detayı düşünürüz ve araç kiralama da planlarımızın önemli bir parçasıdır. Bu yüzden araç kiralama hakkında bilmemiz geren bazı temel noktalar var. 

Öncelikle, tatilimizin türüne göre ihtiyaçlarımızı belirlemeliyiz ve kiralayacağımız araçtan ne bekliyoruz, bunu netleştirmeliyiz. Küçük bir şehir arabası mı yoksa daha geniş bir SUV mu bizim ihtiyacımızı karşılayacak, bunu belirledikten sonra rezervasyon yapmalıyız. Tatil sezonunda araç kiralama fiyatları gebelikle yüksek olgunu için erken rezervasyon yaparak istediğiniz aracı hem uygun kiralayabilirsiniz hem de garanti altına alabilirsiniz.


Araç kiralarken dikkat etmemiz gereken diğer nokta, sigorta seçeneklerini dikkatli incelemek olmalıdır. Kapsamlı bir sigorta paketi ile olası kazalara karşı önlem alabilirsiniz.

Aracı kiralama şirketinden teslim alırken detaylıca incelememiz gerekiyor. Herhangi bir hasar olup olmadığını kontrol edip, not alarak şirket yetkiliyle paylaşın.


Ve iyi anlamamız gereken diğer konu ise yakıt politikasıdır. Arabayı aldığınızda deposu dolu olarak mı teslim etmek gerekiyor, yoksa boş olarak mı?


Son olarak iptal ve değişiklik koşullarını dikkatle kontrol etmeniz gerekiyor. Planlarınızda herhangi bir değişiklik olma olasılığına karşın rezervasyonunuzun iptal ve iade koşullarını dikkatlice inceleyin.

İlginizi Çekebilir
  • Geleceğin Çevreci ve Temiz Araçları: Elektrikli Araçlar
    Elektrikli araçlar, geleneksel içten yanmalı motorlu araçlara kıyasla çevre dostu ve sıfır emisyonlu bir ulaşım seçeneği sunuyor. Bu yazıda, elektrikli araçların avantajlarından, çalışma prensiplerinden ve gelecekteki öneminden bahsedeceğiz
Whatsapp Telefon